Tuinontwerp

Tuinontwerp op maat door Greenarchitects

Het tuinontwerp van Greenarchitects maakt van uw tuin een unieke, persoonlijke en creatieve omgeving. Gekenmerkt door heldere vormgeving, krachtig lijnenspel en stille dan wel sprekende details. Klein of groot project? Bestaande tuin of braakliggend terrein? Samen ontwikkelen we met doordacht tuindesign het ideale concept voor uw buitenruimte. 

Tuindesign van Greenarchitects: grondige voorbereiding

Greenarchitect gaat in zijn tuinontwerp niet lichtzinnig te werk. Zo inventariseren wij eerst grondig uw doeldomein, kijken we of er sprake is van verkavelingvoorschriften, checken we het bodemtype, enzovoort. Op basis van onze bevindingen maken wij een voorlopig maar gedetailleerd 3D-tuinontwerp, compleet met verharde delen en waterpartijen, beplanting, weggewerkte hoogteverschillen … Zodat u al even middenin uw nieuwe tuin staat!

WERKWIJZE

De filosofie achter ons tuinontwerp

Stadstuin of weelderig domein? De tuinontwerpen van Greenarchitects worden altijd gekarakteriseerd door interactie tussen landschapsarchitectuur, architectuur, interieur en design. Op die manier creëren we een mooie meerwaarde. Als tuinontwerper werken wij trouwens graag samen met uw eigen architect, om zo tot het perfecte totaalplaatje te komen.

PROJECTEN IN ONTWERP

Tuinontwerp en tuindesign: wonderlijk wonen

Start u binnenkort met een nieuwbouwproject? Is uw huidige tuin aan een facelift of zelfs radicale herinterpretatie toe? Geef ons een seintje, onze tuin- en landschapsarchitect zit graag met u samen om ideeën uit te wisselen. De start van een samenwerking die leidt tot tuinontwerp dat wonderlijk samengaat met uw woning en omgeving!

Volg ons op FacebookInstagramPinterestLinkedin