Tuin ontwerpen

Realisaties

Uw tuin laten ontwerpen door Greenarchitects

Een tuin ontwerpen die 100 procent aan uw verwachtingen tegemoet komt doen we niet overnacht. Daarom komen we eerst bij u met een voorstelling van het project, compleet met gekleurd grondplan en bijhorende 3D-perspectieven. Op die manier krijgt u meteen een mooi beeld van de sfeer, structuren, gezelligheid en de relatie woning-omgeving. Vanzelfsprekend zijn aanpassingen altijd mogelijk. 

Voorbeelden van tuinontwerpen

Op deze pagina vindt u verschillende voorbeelden van tuinontwerpen. Die zijn allemaal ontstaan als schetstekeningen, die worden uitgetekend tot de presentaties die u hier ziet. De rode draad in onze ontwerpen? Als we een tuin ontwerpen houden wij altijd maximaal rekening met de wensen van de klant, omgeving, architectuur van de woning, zonnestand en oriëntatie, hoogteverschillen, reeds bestaande bomen, enzovoort. Iemand inschakelen met kennis van zaken is dus zeker geen overbodige luxe.

Bij Greenarchitects bent u zeker van persoonlijke tuinontwerpen. Elke tuin is anders en uniek, maar draagt toch het stempel van onze expertise.

Interesse in een tuinontwerp?

Bij Stefaan bent u zeker van:

  • grondig overleg van eerste concept tot uitwerking een uitgebreide digitale opmeting van het terrein

  • een uitzonderlijk en uniek tuinontwerp, volgens uw wensen

  • een gedetailleerd beplantingsplan

  • een doorgedreven werfopvolging

  • een prachtige unieke tuin waarvan u jaar in jaar uit kunt genieten 

Tuinarchitect Stefaan Willems
Lange Meire 36A 9270 Laarne
T +32 474 55 16 64
E stefaan@greenarchitects.be

Volg ons op FacebookInstagramPinterestLinkedin

Op zoek naar een specifiek ontwerp?