Introductie

Uw onafhankelijke landschapsarchitect | Greenarchitects

Greenarchitects is het ontwerpbureau van onafhankelijk landschapsarchitect Stefaan Willems. Hij laat zijn visie en uw wensen samenkomen in uw tuin, die zo de ultieme belevingsruimte wordt. Greenarchitects in een notendop? Visionaire, rijke tuin- en landschapsarchitectuur met exclusief karakter en merkbare meerwaarde. Het resultaat is steevast een huwelijk van sfeer, karakter en harmonie – tussen binnen en buiten, tussen eenvoud en detail, tussen tuin, gebouw en omgeving.

Tuinarchitectuur van topniveau

De tuin- en landschapsarchitectuur van Greenarchitects start met een blanco blad en eindigt met een groene oase. Uw kwaliteitsgarantie? De expertise van landschapsarchitect Stefaan Willems: hij volgde een vooropleiding Architecturale Vormgeving aan de Sint-Lucas-kunsthumaniora in Gent en haalde daarna een diploma tuin- en landschapsarchitectuur aan Hogeschool Gent. Zijn praktijkkennis scherpte hij aan bij ontwerpbureau West 8 in Rotterdam. Sinds 2008 is hij zaakvoerder van Greenarchitects.  

MODERNE PROJECTEN

LANDELIJKE PROJECTEN

All-in tuin- en landschapsarchitectuur

Bent u particulier of hebt u een bedrijf, bouwonderneming of architectenbureau? Dan is tuin- en landschapsarchitect Greenarchitects graag uw partner. Wij staan in voor advies en tuinontwerp, tuininrichting en beplanting, follow-up en onderhoud. En dat voor alle mogelijke projecten: villa-, stads- en kasteeltuinen, parken, horecaterrassen, speeltuinen, sportterreinen, buitenzones voor rusthuizen en ziekenhuizen, dakterrassen, begraafplaatsen … De rode, of beter groene draad daarin is topkwaliteit. Zowel in tekeningen, afwerking als materialen, die daarnaast uitblinken in ecologische en esthetische duurzaamheid. 

PROJECTEN IN ONTWERP

Samenwerken met de landschapsarchitect van Greenarchitects? Wat ons betreft: graag. Een telefoon of mailtje volstaat voor een eerste, vrijblijvende afspraak.

WERKWIJZE

Zaakvoerder

Stefaan Willems (BE), 
Landschapsarchitect
E: stefaan@greenarchitects.be
T: +32 (0)474 55 16 64

Stagiair
Xander Kerre

Vroegere medewerkers:

Vital vanderhaegen
Mayke Belmans
Inaki Heymans

Delphine De Witte
Hierro Vandoorn
Vince Delvoy