moderne tuinontwerpen

modern

Moderne tuinen door Greenarchitects

Tuinarchitect Stefaan Willems creëert moderne tuinontwerpen die rust en eenvoud uitstralen. Moderne tuinen hebben een gezellige sfeer en nodigen uit om er in te vertoeven. Op deze pagina ontdek je verschillende gerealiseerde moderne tuinen. U kunt er grasduinen en inspiratie opdoen om dan samen met Stefaan uw moderne tuin te realiseren.

Moderne tuinontwerpen als een verlengstuk van uw woning

Het zicht vanuit de leefruimten op uw tuin is heel belangrijk, Je brengt immers veel tijd door in uw woning. Als tuinarchitect spendeer ik heel wat aandacht aan de relatie tussen binnen en buiten. Moderne en hedendaagse architectuur hebben grote raampartijen en bieden direct contact met de buitenruimte. Stefaan gaat steeds op zoek naar de eenheid tussen de architectuur van de woning, de tuin en de omgeving.

Moderne tuinen: strak vs wild

Een afgelijnde definitie van wat een modern tuinontwerp moet zijn bestaat niet. Voor iedereen betekent dit iets anders. Voor mij is het belangrijk dat de tuin in harmonie is met de moderne of hedendaagse architectuur van uw woning. De strakke eenvoud van uw woning kan doorgetrokken worden in uw tuin maar er kan ook een leuke spanning ontstaan tussen een wilde natuurlijke tuin en de strakke architectuur.

PROJECTEN IN ONTWERP

Interesse in een modern tuinontwerp?

Contacteer tuinarchitect Stefaan Willems
Lange Meire 36A
9270 Laarne

T +32 474 55 16 64
stefaan@greenarchitects.be

Volg ons op FacebookInstagramPinterestLinkedin

Op zoek naar een specifiek ontwerp?