Tuininrichting

Gerichte tuininrichting door Greenarchitects

Greenarchitect mag dan wel gespecialiseerd zijn in tuinontwerp, ook voor invulling en aankleding van uw tuin en/of terras kunt u op onze diensten rekenen. Voor uw tuininrichting maken wij gebruik van alle mogelijke producten die van uw tuin een eigentijdse en rustgevende buitenleefruimte maken, selecteren wij met de grootste aandacht voor gebruiksgemak, functionaliteit, degelijkheid, comfort én onderhoudsvriendelijkheid.

Tuininrichting tot in de puntjes

Dankzij onze goede band met toonaangevende producenten leveren wij gegarandeerd kwaliteit: waterelementen, jacuzzi, buitenkeuken, beplanting, tuinmeubilair, bloembakken, potten, tuinkranen, designstukken, verlichtingselementen, groensculpturen of buitendouches. Duurzaamheid dragen wij hierbij hoog in het vaandel. 

Extra dimensie voor uw tuin

De focus van onze tuininrichting? Functioneel comfort, met aandacht voor uw stijl- en smaakvoorkeuren. Wij geven de producten graag een persoonlijke toets, of ontwerpen ze zelfs vanaf nul, waarbij u kleur, textuur en materiaal bepaalt. Kortom, dankzij de tuininrichting van Greenarchitects geeft u uw tuin een extra dimensie – in élk seizoen!

Kan ook uw tuin een make-over gebruiken? Greenarchitects maakt er via doordachte tuininrichting werk van. Laat ons iets weten, we zitten zo snel mogelijk samen om uw wensen te bespreken.

Greenarchitects is verdeler veel verschillende kwalitatieve merken. Het aanbod vind je op deze pagina. Wenst u meer informatie over een bepaald product neem zeker contact op met Stefaan Willems.