Umbrosa

Iets nieuws onder de zon door Umbrosa

De zon nodigt uit om buiten te komen. Bij te felle zon verlangen we allemaan naar een plekje onder de schaduw. De creaties van Umbrosa vallen op door hun vorm en functies. Ze zijn heel robuust, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te openen. Het speelse ontwerp is uniek. Umbrosa is de garantie voor betaalbare luxe, duurzame belgische kwaliteit en betrouwbare functionaliteit. Umbrosa zorgt voor de ultieme finishing touch voor uw tuin en terras.

PARAFLEX

Er gaat niets boven de veelzijdigheid van het menselijk lichaam. Voor de Paraflex laten we ons inspireren door de wendbaarheid en kracht van de menselijke arm. Een ruimtebesparende oplossing, die de mogelijkheid biedt om schaduw te creëren waar u maar wilt, door middel van één, twee of meeerdere paraplu's, volgens uw behoeften. De lichte en compacte Paraflex biedt maximale schaduw en is zeer windbestendig.

INGENUA

Umbrosa biedt ook een eenvoudige oplossing voor grotere oppervlaktes. Dankzij het ingenieuze schuifmechanisme van de Ingenua, kunt u gemakkelijk het zeil aan de omstandigheden aan passen. De eenvoudige lijnen en moderne vormen van de Ingenua worden gecombineerd met een uitstekende prestatie op het gebied van wind-weerstand.

RIMBOU - LOTUS

Parasols zijn voor mensen. De Lotus is voor het individu. Voor degenen die hun eigen plek willen uit de zon. Een plaats in de schaduw geïnspireerd door de natuur. Een blad dat schaduw geeft en gemakkelijk is aan te passen afhankelijk van de stand van de zon. De Lotus voldoet aan het individuele verlangen naar schaduw, geïnspireerd door de natuurlijke vorm van een blad.