Tuinarchitect

Uw tuinarchitect

Ook uw tuin verdient een architect. Een vakman met visie, die van het verlengstuk van uw woning een volwaardige groene belevingsruimte maakt. Ingevuld volgens uw wensen en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Of het nu gaat om uw bestaande tuin, dan wel om verwilderd of braakliggend terrein, met Greenarchitects krijgt u de tuinarchitectuur die u zoekt.

Tuinarchitectuur: extra dimensie voor uw tuin

Onze specialiteit? Tuinarchitectuur van exclusieve ontwerpen, verrijkt met een artistieke touch die uw tuin een extra dimensie geeft. Zo garandeert de tuinarchitect van Greenarchitects u een in alle opzichten unieke buitenruimte met binnengevoel. Een tuin die u het hele jaar door beleeft.

Tuinarchitect van plan tot plant

Als tuinarchitect gaan wij niet over één nacht ijs. Alles start met een open dialoog over uw ideeën. Ook tijdens de daaropvolgende fases van onze tuinarchitectuur – 3D-voorstelling, definitief ontwerp, opvolging, oplevering … – staan wij in nauw contact met de klant. Zodat we zeker zijn dat we van uw tuindroom een échte droomtuin maken.

meer info over onze werkwijze

Uw tuinarchitect: geen groentje

Zaakvoerder Stefaan Willems van Greenarchitects combineert grenzeloze passie met aanzienlijke technische en esthetische bagage (materialen, kwaliteit … ). ‘Tekenend’ voor zijn aanpak? Zowel eenvoudige als complexe projecten injecteert hij met gedrevenheid, persoonlijkheid en kwaliteit. U vindt Greenarchitects in het Oost-Vlaamse Laarne.

Bekijk onze moderne realisaties
Bekijk onze landelijke realisaties

 

Hebt u uw tuinoase al in gedachten? Of start u van het spreekwoordelijke witte blad? We maken heel graag een vrijblijvende afspraak. Laat ons vandaag nog iets weten!

Volg ons op FacebookInstagramPinterestLinkedin,